Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei - bezpečnost

Napsal si to ve stylu co psal jege,kde je taky zamrzlej v 68 komanči tu snad byli do 89 pokud vím to je jak napsat Amíci tam vymlátili Indiány.

Za opoziční názor se nezavírá a svobodu slova ? Zkus si tady něco napsat veřejně na Muslimy nebo naší menšinu co tu nepracuje,opakuju za tykadýlka nikoho nezavřeli?Za to co psal někdo něco na FB? Ono se tu zavírá vypisovat koho za co ti nebudu případy, buďto se zavírá nebo ne snad nic mezi tím není a držím se tý tabulky ne "demokratický" EU to by se našlo víc veřejně známejch případů.....Já sem si za komančů taky plácal co jsem chtěl a nikdo mě nezavřel když to bereš takhle,jinak kdo má jinej názor je hned šiřitel Ruské propagandy to mi komanče připomíná v tom že jenom názor jedný strany je svatej a slepá víra,vše ostatní jsou podvratný živli,už i udavači slunčkářský začínaj rojit, takže jde o to nejdřív se to musí někam nabonzovat a pak se to teprve rozjede asi nechodíš na FB to by ses divil jak to chodí.

Cizí vojáci na území ČR - tady se snad neprohánějli jak doma jenom aby se ukázali? Základna jim tu zatím neprošla tak to šoupli do PL - takže to je lež no pobavils mě akorát tu slovíčkaříš nic víc.

Politická masáž na školách - mimo nejsem buďto nějaká je nebo není a zase se tu oháníš teda něčím co bylo kdysi,ono vmetat dětem od nejnižších ročníků jak je Islám super od zakuklenejch ženskejch je co asi,ředitel že sundá obrazy Zemana ze své politické vůle je co,atd atd...

Diktát zákonů ze zahraničí,ne snad chválíte to a to nebo vám zatrhnem dotace i když tam přispíváme taky je teda co vyhrožování jenom aha to e nepočítá?

Jinak já tu šířim Ruskou propagandu třeba o SS jednotkách na Ukrajině podporvaných USA/EU všechno je fotomotáž jak tu zaznělo a lži jo tak že mě neřekneš kde lžu? Tos mě pobavil teda ty manipulaci rozeznáš jo o Huawei není důkaz žádnej a ty tu papouškuješ dokola jak to je jasný ví se...Já na rozdíl od tebe přemejšlím a hledám si informace i jinde když média jedou to co pán EU rozkáže z 99% ,protože ty žereš akorát to co ti naše média podsunou a to je pro tebe svatý nic jinýho vše ostatní je lež a propaganda.....

Dál to nemá cenu tady komentovat je to tu dokola, zarytý sluníčko bude mít vždy jenom jeden názor jednu pravdu tu svojí,jege je nasr.. na všechno Ruský protože komanče zažil od začátku a já teda šířím tu Ruskou propagandu,nikdo názor nezmění.:-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality