Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei - bezpečnost

Pokud je někdo "zamrzlej", tak jsou to Rusové. Ostatně stačí kouknout na Ukrajinu, tam se děje totéž co v roce 56 v Maďarsku a 68 v Československu.

Co se týká zavírání za názor, tak pokud bude v rozporu s jinými zákony, tj. bude rasistický, nenávistný, apod. tak nevidím důvod, proč bys neměl být zavřenej. Zavřenej totiž nebudeš za to, žes jej řekl veřejně, ale proto, že budeš odsouzen jako rasista. Stejně tak tě zavřou, když by našli tvůj deníček s tvými zápisky o tom, že VŠICHNI cikáni jsou příživníci - takže s vlastní svobodou slova to nemá nic společného. Ale to bys měl jako svéprávný občan této země vědět.

V případě cizích armád tedy potvrzuješ, že to je lež. No alespoň nějaký pokrok.

Ad politická masáž: Sice nechápu, co má fotka prezidenta společného s masáží, ale když už to zaznělo, tak já jsem pro to, aby zmizely všechny fotky potentátů (a že to podělal zrovna sprosťák a netáhlo Zeman, to se ani nedivím), tenhle zvyk z monarchie je zbytečný. A ohledně toho islámu - máš konkrétní tip, kde se to učí? Který ročník, jaký předmět? Nebo sis to zase vycucal z facebookového profilu IVČRN? :-) Jen tě upozorňuju, že moje žena ve škole učí, a něco takového by určitě odmítla - tak si raději dobře rozmysli, co napíšeš.

Ad diktát zákonů: Promiň, vůbec ti nerozumím. Zkus to prosím napsat česky, díky. ;-)

ad propaganda: Ano, přesně tak to je. Mimochodem, v samotném Rusku je také silná nacistická enkláva, fotky a informace jsou dostupné rovněž, ale to se ti zřejmě nehodí do krámu.
Mimo jiné, např. velmi často je zmiňována propagandistická dezinformace o tom, že USA chtěly na Krymu postavit základnu. Ale doopravdy šlo jen o rekonstrukci školy (kanalizace, přestavba šaten, apod.) a dětské nemocnice v rámci humanitárních operací (to rusové vlastně ani neznají).

https://www.navy.mil/submit/display.asp?story_id=55991

A tak je to s tím vaším lhaním pořád - v Rusku se vymyslí propagandistická kampaň a pak se rozšíří přes "spřátelené" a dezinformační weby (protiproud, AC24, sputnik, ...) a nechá se, aby hlupáci, kteří na to skočí a tento odpad doslova hltají, udělali tu špinavou práci.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality