Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei - bezpečnost

Aha tvoje žena dělá ve škole super,to že co si mám rozmyslet?

Ohledně armád na našem území pořád slovíčkaříš nic víc jezděj si tu jak chtěj stejně jako za Rusa,ok základnu tu nemaj teď ale jsou po EU rozesraný stejně jak Rus dřív,mapku základen NATO snad sem házet nemusím.

Aha kterej cikán tu byl někdy zavřenej za to že řval na čechy bílí svině a zkus to někde zařvat obráceně tolik k těm tvojim zákonům.:-D Známá napsala cosi na nepřispůsobiví jak dělaj bordel před barákem a už byla předvolána k podání vysvětlení,bo se nějakej sluníčkřskej udavač činil. V EU když už jsme tam tak tady máš tu svobodu projevu......https://www.byznysnoviny.cz/2018/05/28/za-zpravu-soudu-muslimy-ve-velke-britanii-hrozi-novinari-robinsonovi-smrt-ve-vezeni/

V Rusku maj nacistický oddíly v armádě jo to mě je ale novinka? Co se jako nehodí jo to tu mám zmiňovat fašouny v USA co s tím co jsem napsal nemaj taky co dělat? Že na Ukrajině podporuje EU s USA fašistický jednotky co tam masakrujou upalujou civilisty asi popíráš teda = propaganda protože to naše média tutlaj nepřipomínaj ,videí je dost jenže ty se naopak nehodí do krámu tobě že? To co si postnul ohledně školy na Krymu no jasný to je zase tvůj nějakej zdroj kterýmu do krve věříš ,asi tak důvěryhodnej jako dřív ten Americkej o zbraních hromadného ničení v Iráku že tomu věříš určitě dodnes že tam někde jsou? Zmíněný weby píšou občas i kraviny jinak,taky tam asi nikdo nevěří všemu jako vaše strana médiím kde to je vaše bible koukám..:-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality