Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei - bezpečnost

Apropos: nikdo Kosovo neukradl. V Kosovu to vřelo už v 80. letech a byla to chyba Srbů

A Krym co teda když tvrdíš teď takovouhle kravinu je to a bylo to území Srbska,ty asi nevíš co tam dělali Kosovci za svinstva a jinak se tam začli řezat všechny strany mezi sebou tj občanská válka,takže si tam může někdo zaletět jak chce vybombardovat jednu stranu kterou uzná za vhodný (obrazně řečeno bomby házeli na všechny) a postavit si tam základnu jo?

perzekuce krymských Tatarů - podle našich médií,Ok ca 20% obyvatel rozhovory s pár jedincema co nesouhlasí = automaticky říkaj názor všech,maj tam snad válku jako na Ukrajině teď ? Mrznou tam a nemaj co jíst jak ukrajinci ? Protože vejš jako naznačuješ že tam klid nemaj,super jak tady má každej plnou hubu o právech Tatarů a upalování masakrování obyvatel na východě Ukrajiny nikoho netrápí,jo soráč ono se to neděje asi....

Plyn netvrdím že ho Sadám nepoužíval i když na druhou stranu jestli to bylo jako to divadélko v Sýrii s tím plynem, co Asad má už skoro celou Sýrii pod kontrolou a najednou použije proti obyvytelstvu plyn aby nasral západ,opravdu logické tak pro ňoumi co jsou schopný tohle sežrat.A co bych to tam měl započítávat války mezi dvouma sousedícíma státama vs USA která tam masakrovala a napadla suveréní stát protože se jí chtělo (jediný právo měli když pomáhali spojenci SA když je Sadám napadnul a tím to končí) ,takže o čem tu lžu si mě nenapsal ještě, jako že ty tu obhajuješ vraždění ve jménu USA dokonale jasné.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality