Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei - bezpečnost

Krymští Tataři volby bojkotovali.

a kdo tady pak překrucuje něco...https://zpravy.idnes.cz/krym-tatari-homosexualove-volby-breznev-rusko-ukrajina-pk7-/zahranicni.aspx?c=A140916_151005_zahranicni_vez

Myslíš Ruskem okupovaná a terorizovaná území? Ta podle tebe budou bezesporu tzv. "osvobozená," a že semtam sestřelí nějaké to civilní letadlo, to je jen takový neškodný ruský folklór, který zopakují jednou tak za 15-20 let.

Takže opět šíříš bludy,Rusko má na východě oficiální armádu jo to mě je novinka,jestli mysliš žoldáky tak pro info ty jsou na všech stranách konfliktu z různejch států,v Oděse tam ty lidi upálili Ukrajinci a jedinej kdo tam páchá teror je zase Ukrajinská armáda na cicilistech,asi si neviděl fota jak se tam hrdinsky krejou s tanky za panelákama co maj videa co na netu jsou,bo v Tv tohle vysílat nikdy nebudou.Ohledně letadla a důkazy,ty předhazovali všechny strany takže je jasno který věříš,kdo v tomto případě kecá já nevím jako ty určitě na 100% protože jedna paní povídala (USA tvrdili že důkaz maj a určitě to tam sledujou takže by se dalo vidět odkud ta raketa byla odpálená,nic takového ale nikdy nepředložili) ale krapek divný Někdo musel letadlo na jiný kurz přímo do centra válečných operací navést či naprogramovat. Kdo a proč to udělal? Údajná bouřka, kvůli níž se měl let odklonit, se nekonala to Ukrajina dodnes nevysvětlila...

Já mám nulovej pohled jo si jako myslíš že si nevylouskám to co ty na Wiki ,která zas tak stoprocentí není co tam napíšou ? Dal sem příklad ze Sýrie a tím plynem co bylo divadlo akorát, takže to byla spíš ironie k Iráku ,když už zmiňuješ tu genocidu tak ta Turecká armáda člen NATO tam zabíjí Kurdy do dnes a nic se neděje.

S tím nulovým rozhledem nápodobně,ohledně Krymu napsal někdo něco podobnýho hore ,takže ty máš svojí pravdu já svojí za to se opravdu stydět nemusím .

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality

loading...