Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Netflix vydal svůj první interaktivní film Black Mirror, v němž divák rozhoduje ...

Po čtyřech úspěšných sériích získal antologický seriál Black Mirror, v češtině Černé zrcadlo, který se prostřednictvím technologicko-paranoidního podobenství zamýšlí nad nečekanými a často nezamýšlenými důsledky prudkého rozvoje technologií, nové pokračování. Streamovací platforma Netflix, která za populární sérií stojí, se však rozhodla přinést úplně nový zážitek a nový film nazvaný Black Mirror: Bandersnatch dává do rukou diváka možnost volby, co se bude na obrazovce dít.

Celý článek zde

Předmět Autor Datum
Tak to se těším ten seriál neměl chybku.:-) nový
sambilionk 28.12.2018 12:49
sambilionk
- Black Mirroir je opravdu zajimavy serial, poukazujici na mozny zvrat technologie a socialniho zivo… nový
COh 28.12.2018 13:30
COh
Nevidel jsem, nemohu hodnotit, ale souhlasim s tim, ze na PC nebo na konzolich, mozna obzvlaste na k… nový
RedMaX 28.12.2018 17:55
RedMaX
Vidím to tam, dneska na to mrknu. Vypadá to dobře a Black Mirror zatím nezklamal ani jednou. Dík :-) nový
Rainy 28.12.2018 16:51
Rainy
Mě zklamal Metalhead (S04E05). Ne že by to bylo úplně nekoukatelné, spíš je to dost odlišné od zbytk… poslední
Potkan007 28.12.2018 18:48
Potkan007

- Black Mirroir je opravdu zajimavy serial, poukazujici na mozny zvrat technologie a socialniho zivota, ale uvidime co to "interaktivni" da v praxi ;-)
- Na Tv, nebo serial rad jen cucim, kdyz chci interaktivni zazitek pustim si nakou hru. Snad to interaktivni neosidi pak "cumilky" jako ja o prekvapeni a mozné pribehové zvraty jaké se v BlackMirror casto objevuji.
* Nejsem moc zastance takovych zmen ("nemen recept kterej funguje") , moje prvni reakce by byla asi spis negativni a privital bych normalni pokracovani BlackMirror jak interaktivni (snad se k tomu nebude muset instalovat aplikace do telefonu a mackat reklamy) , soudit to prozatim nemohu. Treba prekvapi.

Nevidel jsem, nemohu hodnotit, ale souhlasim s tim, ze na PC nebo na konzolich, mozna obzvlaste na konzolich, je interaktivnich filmu spousta. Nekdy me az prekvapuje, ze to lidi hraji, respektive mam pod necim co se nazyva "hra" trochu jinou predstavu nez jak kolikrat dnes hry jsou, meli by to mozna rovnou nazyvat "interaktivni film".

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru