Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem nový BIOS pre Z390

- Co vsechno pisou a prehani je zcela naturalni ze mas obavy, ale BitCointy kvuli "BIOS" pres tebe nikdo tezit nebude neboj :-)
- Na Operecni systém nainstalovany v modu UEFI bez natahani bordelu a rozdavani "Admin@Uctu" explotovat takovou bezpecnosti "dirku" je skoro az nemozné. Windows na to uz davno vydal PATCH (ty co meli zpomalovat hry nebo co, urcite si vzpominas) nepotrebujes aktualizovat "BIOS" té chybe se ted zabranuje v podobe zaplat "Patch/Update" operacniho systému. OSX to ve V.0.13.3 taky resi uz jinak..
* A "Spectre" se tyka i CPUs [AMD] nebo dokoce i mobilni [ARM] které nejsou v ukrytu bezpeci takze zmenou platformy se nebezpeci nevyhnes :-p.

- Jestli te zajima schod vyvoje a dosavadni situaci, obcas nahledni treba zde : https://spectreattack.com/.
- Zaplaty které provadi [AMD] najdes zde → https://www.amd.com/en/corporate/security-updates, [Intel] → ZDE, jestli te zajima i strana vyrobce jako [Asus] tak → "ZDE".
* Zkratka ted se ochrana patchuje pres OS v podobe Updates , (kernel, One_Core) né BIOS.
Jen muj osobni nazor je toto prave znepokojujici, ta nutnost Updatovat funkcni OS i pres pred-nastevené metode jak Up dostavat → "jen security" cekat ze se po "UP_OS" neco rozesere..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality