Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hackeři nově útočí na Čechy. Přes mobil dokážou vyluxovat i vaše konto

Co jsem cetl jinde, tak neni pravda, ze je to utok na uzivatele v CR, ale ten utok je na CR, Polsko a nemecky mluvici zeme, pokazde je to stejne a pravdepodobne za tim stoji stejni pachatele.

Na cele veci je zajimava snad jen reakce firmy Google, ktera od toho dava ruce pryc a dela, ze jich se to netyka a nemohou s tim nic delat. Pritom je treba jasne rici, ze primarni chyba je predevsim na strane firmy Google, ktera totalne kasle na jakakoli zabezpeceni svych sluzeb a jak Chrome Store tak Google Play jsou pravidelne zneuzivany podvodniky, kteri bud nasadi seriozne se tvarici aplikaci a po case ji zmeni v trojskeho kone a vysaji data z telefonu, kde aplikace je nebo zneuziji (hacknou) cizi seriozni aplikaci primo ve storu a nasadi misto ni trojskeho kone. Nez se na to prijde, obvykle to trva nekolik dni a mezitim dokazou utocnici stahnout data z mobilu nebo pocitace (weboveho prohlizece).

Google je proste vir, cela ta firma je jedno velke nestesti!

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality