Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem T-Mobile má novou předplacenku. Za mobilní data zaplatíte maximálně 10 Kč denně

Naopak nejlevnějších 500MB za 100Kč je bída. A to kaktus je jeden z nejvýhodnějších.

Muze to byt i "zdarma" respektive za polovinu. Je treba sledovat Facebook, Kaktus ma kazdy mesic dve dvouhodinovky, kdy da uzivatelum dvojnasobek kreditu, pokud si v te dobe dobiji, plati pro dobiti od 200Kc do 500Kc. Ja uz to mam se znamyma docela vychytany, tudiz tu akci malokdy v mesici prosvihnu. Dobijes si 200Kc+200bonus a mas napriklad "zadarmo" za darovany kredit 1,5GB a 200Kc protelefonujes. Ja osobne si za darovany kredit vezmu 500MB (darovanych 100Kc) a 50 minut (druhych darovanych 100Kc), svych vlozenych 200Kc pouziju bud na volani pri vycerpani balicku nebo na obnovu dat.

Dalo by se teda rici, ze za svych 100Kc dostanu 1GB dat + musim utratit 100Kc za volani, coz pri cenach ceskych operatoru neni problem.

Hlavní problém je že vše má platnost 1 měsíc.

Kdepak, u Kaktusu nikoliv pokud si dobijis kazdy mesic a mas samoobnovovaci balicek. Potom pokud ti vybyde neco z volaciho nebo datoveho balicku, prevede se ti to do dalsiho mesice. Pro me je Kaktus jedinej ceskej ferovej operator, protoze jen u nej se mi nestane, ze bych zaplatil za nic, nebot kdyz neco nevycerpam jeden mesic, tak to docerpam v dalsim mesici a vzdy teda vycerpam vse co jsem zaplatil.

-----

Jenom pro upresneni: Kaktus je virtualni znacka T-Mobilu. Zajimave, ze u Kaktusu T-Mobile umi veci, ktere u sebe neumi - prevod nevycerpanych jednotek do dalsiho obdobi.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality