Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem "Kvalitní" cpu od Intelu

Mně to připadá, jako byste se se Sambilionkem snažili vytvořit iluzi, že vše je OK. Není.

- Nezlob se na me, ale ze je u AMD vse OK tu pises ty a "Iluze" plati pro ty, co si mysli AMD je bezpecné a bezchybné.
- Jen uvadim ze AMD se vyjimek netyka a Intel neni jediny ktery se tyka bezpecnostnich problému. Vic se to resi protoze se o tom vic jenom pise nic vic.
- Kybych nepracoval pro vyrobce zakladnich desek, tak bych ty nekteré "zvasty co tu nekteri dokola omilaji" nebo nekterych IT webech (kde jen prepisuji-slepici neoverené informace ze zahranicnich webu) taky uz casem asi taky spolk, ale zatim mi to slouzi jen k porovnani kdo pise pravdivé a nepravdivé nebo prehnané prispevky. I kdyz nepatrim do skupiny ingenyru kteri se o FW staraji, vim jak se desky kvuli tomu problému prvni mesic patchovali a jakej okolo toho byl a jeste je kolotoc.
* 127 intervention pro AMD, 194 pro Intel, i kdyz Intel potreboval osetreni vic, AMD neni z kola venku. V nynejsi situci je problém ten, ze né jen nam ale i ostanim vyrobcum nekomunikuje zadné informace/kody k zaplatam treba pro zakladni desky kde uz 2 public_patche (BIOS) micro kodu jsou jen interni opravy, kompatibilita bez bezpecnostni zaplaty na urovni CPU/socketu. (tam bude neco vaznejsiho nez s co se ve skutecnosti uvadi)

AMD trpělo jen na tu méně závažnou chybu, kterou navíc opravili.

- "Namitka" Pane soudce ! Pokus o sprostovani pritomnosti na chybe ! Chyba je stale chyba. Kdyz Intel opravi tu svou kde je pak rozdil ?Jen v neprokazatelném "mohlo se stat".

* Za Sambilionka mluvit nemuzu, ale nikde nevidim ze by psal ze je vse OK, spis naopak..
PS : Rad bych podotknul, nejsem fanda zadné znacky, at Intel, AMD, Nivida nebo TPlink je mi to jedno, IMHO "osobni preference" do poradny nepatri, ty patri do debat.

A že jde výkon dolů, no co na to říct?

- O jakych cislech je presne rec ? (ve hrach je to 1FPS, u rendingu nebo instrukcich co by ti kukacky na zdi jednou zakukaly)
- Nevim kolik let uz navstevuji poradnu, ale tech vykriku do tmy, z cloudu se kradou fotky, kazdy vam napadne pocitac, nekupujte disky SSD budou vam chcipat, microsoft se vam hrabe v pc a krade zpravy etc etc, zatim tedy jestli jsem neprehlidl "ZADNY" tazatel jeste s necim takovym neprisel (nebavim se o miliardarich a svetovych zpevaku a hercu), pritom to tu dela dobrych 15% rozporu a hadek. Tak mohu jen zopakovat " jen o tom co lide "vi" a "nevi" a podle toho skladaji to co "je" a co "neni" . Az nekdo najde diru (ne ze by uz nebyla nalezena) v AMD@EPIC, tak to zase bude EPIC nahovno a deravej chybama a pak "pujdou vsichni s vetrem".
(Kazdé zarizeni ma nejaky backdoor, jak by se knemu jinak vyrobci a NSA dostali).

PS : Musim priznat , ze s tou vyskou dveri jsem to opravdu prehnal, ale AMD v kazdém pripade neni pred napadenim zcela v zakrytu. Doporucit" AMD" proti" INTELU" jako bezpecnejsi je zcela prehnané a "16-dubna" tomu muze byt uplne jinak.

""Jo a rad bych dodal, ze jses jeden z mala (co bych na dvou rukach spocital) které tu nak tak respektuji i nazorove, jestli se neshodnem tak se zkratka neshodnem, nerad bych se dohadoval kvuli "chybam" kterych my nejsme vini. ;-)""

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality