Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Google zase řádil, aplikace jsou v trapu

Z Google Play bezduvodne zmizela aplikace CsipSimple, ktera je v podstate nutnosti pro IP telefonii, pokud neni v telefonu zabudovana.

Nasledne jsem zjistil, ze v propadlisti dejin skoncila i aplikace Odorik Callback, takze jsem zacal hledat a vysvetleni nasel na webu Odoriku:

Google zavádí nová omezení na aplikace v google play. Nově aplikacím nechce dovolit práva odeslat SMS, iniciovat odchozí hovor nebo nahlížet do uložených kontaktů.
Pro naše použití spojování hovorů, služby operátora dovoluje google výjimku, o kterou jsme požádali, nicméně google odepsal, že to nebyl schopen ověřit, a proto aplikaci hodlá smazat. (Citujeme "The declared feature {Proxy calls, Carrier services} is allowed; however we were unable to verify this feature during app review.") Aby aplikace splnila nová pravidla, bylo by ji nutno výrazně předělat a nejspíše některou část funkcionality i odstranit. Toto osekání by se pak nejspíše automaticky týkalo všech, kteří aplikaci mají nainstalovanou díky automatickým updatům. Proto je zjevně lepší si aplikaci nechat smazat a místo ní případně vydat aplikaci novou, osekanou podle přání google. Stávající uživatelé pak budou mít na výběr, protože smazáním aplikace z google play nedojde k automatickému smazání aplikace z telefonů uživatelů, naproti tomu nahrání nové osekané verze by znamenalo automatické osekání (a možné zanesení nových chyb) pro všechny uživatele.

Tam je mozne aplikaci Odorik Callback stahnout, nutno povolit nezname zdroje.

Google jsou hovada.

Zdroj: vlastni zprava

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality