Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dubnové aktualizace Windows se nepovedly. Způsobují zamrzání systému.

Dubnové aktualizace Windows se nepovedly. Způsobují zamrzání systému.

Jde jen o jednu aktulizaci (z celkové desitky) "KB4493509" vydána 9. dubna v rámci Patch Tuesday. Pro vyhnuti problému ji staci zkratka jen "neinstalovat" zdroj Microsoft (uvadi, ze postihnuté PC nepresahuje 3% uzivatelu).
* Kdy uz se ti lidé ponauci a instaluji update az jsou overené, staci kliknout odlozit na 7 dni, coz je dost casu na to, aby uzivatel dostal popripadné negativni navraty a KB zratka odlozil nebo neinstaloval vubec.

Zdroj clanku : 2 prispevky v Tenforum a jedno video Youtube je fakt narez .. Ale pravdou zustava ze KB4493509 opravdu u nekterych uzivatelu problémy vyvolava.
Na zive mohli klidne napsat "KB4493509 u nekterych muze vyvolavat zamrznuti PC" , ale tak o cem by jinak psali ze s takovym titulem je to zajimavejsi a vetsi pravdepodobnost ze na ten clanek nekdo klikne = "vysi navstevnost".

Kdybych nepotřeboval stoprocentní kompatibilitu s MS Office, dávno jedu na Ubuntu

TiP ~ Doporucil bych ti nahlednout (v pripade ze te to zajima, jinak ignoruj) na posledni verzi Wine 4.X, ktera by jiz mela umoznit svyzny chod Office pod Ubuntu, kde na ni opravdu zapracovali.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality