Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dubnové aktualizace Windows se nepovedly. Způsobují zamrzání systému.

- Nic neobhajuji. Windows 10 je jakej je a kazdy za tu dobu uz snad pochopil jak to "funguje/nefunguje" . Moje firma to neni mam to v zadnici. Omlouvat se za to ze pokazdé nespadnu na prdel a nedelam z kazdého doslova posraného KB aferu nebudu a ze nehulakam jak "jsou desitky nahovno" pokazdé kdyz MS neco opet podelal neznamena ze se ho zastavam.
- Jen jsem uvedl, ze problém dela uvedeny balicek KB4493509 a k odlozeni "neinstalaci" nabada MS na svich oficialnich strankach supportu k uvedenému balicku KB. Jen jsem to opsal tak, jak to uvadi MS. Chapu, Nema to takovou vahu jako YouTube.
- Windows HOME (o kterém jsem se nezminoval, to sis vytahl nekde z nosu ty) ma také odklad na 7 dni, tak si znamkuj svou neznalost nebo se vyjadruj alespon k vecem kterym rozumis, o kterych neco vis . (hlavne me usetri s tvim "ale kamarad rikal" ..) vsadim se, ze verzi 1903 jsi nevidel ani z vlaku.
(Tatinkovy to neslo, protoze pravdepodobne nemel nainstalovany ani "Creator Update@1703", ma to dat radeji nekomu jinému, kdo tomu trochu rozumi a ma prehled)
* Za tu dobu co Windows 10 uz takovych domrvenych balicku vydal a kolik takovych "opravnych oprav pro opravu puvodni opravy" bylo me prekvapuje ze to nekdo jeste resi nebo se tomu divi (to uz je zkratka vlastnost techto OS).

Jiste MS oznamil, ze ta moznost pribude i na Home, ale zatim tam neni.

- Pro lemply co s Windows 10 neumi, nebo pro radce co neumi zakladni manipulace s Windows 10, nebo nemaji aktualni informace o "***(viz PS:) aktualnich verzich" staci 3x kliknout na "nastaveni" -> "aktualizace" -> "odlozit na 7 dni". Plati i pro verzi [HOME] .
Zde dokladam popis pro uplné zacatecniky a ruzné zpatecniky : "Jak pozastavit UP v HOME a PRO verzi Windows 10" https://pureinfotech.com/disable-updates-windows-10/

Windows 10 1903/1809 [PRO +  HOME] :

* Uvadim verze, kterych se KB tyka. Vim ze to jde zcela pres tebe, ale Windows 10 ma vice Builds, jses radce, tak alespon naké uplne zakladni znalosti snad mas ne ? A snad vis (ale ocividne vubec nevis ktera bije) od které doby, od které verze (BUILD) "to mozné je" a v jakych "predeslich build / verzich to neslo"...

Ve verzi 1903:

[stop-automatic-updates-windows-10-1903.jpg]

Ve verzi 1809 :

[windows-10-pause-updates.jpg]

***PS : Tatinkuv Windows 10 Treshold 1|2 neberu a neni ani oznacena jako aktualni verze.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality