Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dubnové aktualizace Windows se nepovedly. Způsobují zamrzání systému.

No zkus to. :-)

Jestli se nemylim, tak zapnutim docasneho pozastaveni o 35 dni znepristupnis tu druhou volbu, ktera se po opetovnem vypnuti toho prvniho nastavi na 0 a 0, tudiz ano, dostanes pak okamzite vsechny aktualizace.

Zkusil bych to sam, ale jsem ted na Win7.

Ty volby jsou trochu matouci, ale jsou tam kazda z jineho duvodu. Tu prvni jsem vyuzival, kdyz jsem jel na chalupu, nechal domaci PC zapnute a pripojoval se k nemu z venku pres Teamviewer. Tudiz jsem absolutne nemohl pripustit samo restart pocitace z duvodu instalace aktualizace. Zapnul jsem docasne pozastaveni na 35 dni a tech u me obvykle 10 dni co jsem byl pryc, tak jsem vedel, ze proste se na tom PC nic neodehraje samo a bylo to v klidu.

Druha volba je trvala a rika, ze nechces prubezne instalovat aktualizace nebo vylepseni hned po vydani, ale ze si radeji pockas, az se to otestuje na jinych uzivatelich. :-)

---

K tomu co psal XoXoChanel: Tata ale na notebooku ma aktualni Windows 10, ma notas s Kaby Lake U a nema zadne vypnute Windows Update nebo nejake sve nastaveni. Vim, ze urcite mel sestaveni 1803, akorat si nejsem jist, jestli uz mu dorazilo i 1809. Kazdopadne kdyz jsem byl u nasich posledne asi tri tydny zpatky, tak tam volbu odlozit aktualizace na 7 dni nemel. Nebyla tam a o notas se mu staram ja, tudiz jestli to tam ma prave ted je mozne, ale on si to nastavit neumi, to budu muset udelat ja az tam prijdu.
Jenom se ti snazim vysvetlit to, co je vsem ostatnim tady zrejme. Trivializujes problem s odkazem na to, ze si to uzivatele Windows 10 mohou odlozit, ale neni to pravda, mnozi uzivatele Windows 10 si to (jeste) odlozit nemohou.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality