Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Dubnové aktualizace Windows se nepovedly. Způsobují zamrzání systému.

ze si to uzivatele Windows 10 mohou odlozit, ale neni to pravda, mnozi uzivatele Windows 10 si to (jeste) odlozit nemohou.

- To je ale pribeh co jsi ty sam vymyslel (z podtextu co jsme napsal pod vetu). Naposled (pak uz je to je prikladani do ohne) ti pisu, ze jsem HOME verzi nikdy neuvadel , to jsi mi do huby podstrcil ty a ted tady ty tvé vlastni vymysle dokola resis. Stacilo napsat pozastaveni nejde pro verze «HOME », nebo ze je zapotreby vlastnit verzi « PRO » na místo zvanení.
* Vyjadroval jsem se k "KB4493509". Jsme ve vlakne Dubnové aktualizace, né ve vlakne 'u kterých verzi jde pozastaveni updates'.

- Abych nezpomel, kdyby jsi dosel s nejakym strycem co ma « Windows@RT » , nebo mas kamaráda s verzí "Education", nebo upravené verze Entreprise se spravcem a pro CPU ARM to taklé nejde, kdyby jsi pak vylezl s tim ze Windows@RT verze to taky nemaji a ve Windows 2000 to taky nejde udelat takle. PS: Ten trivalni odkaz byl proto, aby jsi videl, ze se uvedeny KB se tyka BUILD ktery tu moznost pozastaveni ma, opet "nemohu za tvou neznalost". (nekdy si rikam, za co toho radce vubes mas, nebo jestli se jen nudis). To je jak kdybych napsal : Redmarx lze. Byl jsem u souseda delat NTB s  « Education» verzí a tam ty Updaty pozastavit taky nesli. Tak nelzi ze to v « Education » jde Update pozastavit kdyz to neni pravda a nemel blbosti ze to nejde zastavit jenom ve verzi « HOME » neobhajuj neobhajitelné, na Education to taky nejde, tak nelzi ze to nejde jen na Home a ze na Education to funguje v pohode.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality