Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei ztraci pristup ke sluzbam Google

To trochu prehanis. Jako kolikrat se u nas volby nepovedly a vzali to tu do rukou gauneri napojeni na organizovany zlocin. Podivej se na obdobi, kdy vedl ministerstvo financi pan Kalousek, jak cela zeme dostavala na prdel a kolik penez se zbytecne rozkutalelo do neznama.
Tak si v USA zvolili Trumfa a ted chvili dela vlny. No a co, stejnak se svet toci dal a pulka Ameriky je z nej nestastna.

Jiste, v USA je maximalne podporovan Apple jako domaci firma a ted kdyz se Applu Samsung vzdalil o mili dopredu a Huawei naopak se zacal lepit Applu na paty, tak proste Apple zautocil a pouzil k tomu nacionalistu Trumfa. Jako ale na druhou stranu je preci z hlediska USA normalni, ze podporuji vlastni firmy na ukor tech cizich. Ze se to nelibi nam a dalsim lidem ve svete neni problem USA.

Navic, Huawei leta ignoroval vyzvy odborniku k vetsi transparentnosti a ted proste jen doplaci na vlastni aroganci. Sice jiste ani mne se tvrda a konfliktni retorika USA nelibi, ale dobre tak, sam si to Huawei posral.

Kolikrat byl Huawei vyzyvan k tomu, aby na telefonech nezamykal bootloader, kolikrat byl vyzyvan k tomu, aby oddelil ovladace Kirinu od systemu Android a aby s nima mohlo byt nakladano jako s modulem. Nic z toho nesplnil a pritom takovy Qualcomm to tak dela leta a jde to.

A samozrejme kolikrat byl nejen Huawei vyzyvan k zverejneni ovladacu jako open-source, coz by v podstate celou soucasnou kauzu okamzite vyresilo a Trumf by mel po ptakach. Huawei na nic nedbal a nejednal. Uvidime, zda se ted probere a jestli je pravda, ze jeho system je cistej, tak je opravdu jednoduchy to v pripade open-source Androidu taky dokazat.

---

Mimochodem ani sluzby od Google nejsou problem:

https://opengapps.org/

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality