Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Představeny nové cpu od AMD

Tak ted nevim, jestli jsi to pochopil?

Jde preci prave o to, ze procaky Intel jsou derave reseta a ze ted uz to o konkurenci neni, protoze ikdyby mel Intel vykonejsi a zaroven levnejsi procesor, tak deravej procak si proste nekoupim. Takze AMD skutecne nemuze Intelu konkurovat, protoze Intel si zadnej normalni clovek proste uz koupit nemuze.

Chyby Spektre a Meltdown (nebo-li Spektra a Melta jak rikam ja) jsou ale sranda, protoze je nelze zneuzit bez fyzickeho pristupu k PC respektive pristupu do OS. Takze kdyz budu mit nekde u nejakeho poskytovatele svou VPSku a pobezi to na Intelu, tak je to v prdeli, protoze jiny uzivatel VPS stejneho fyzickeho stroje mi muze cist moje data z cache procesoru. Ale u tebe doma o nic nejde.

Mnohem horsi jsou chyby s nazvy Spoiler :-D, Fallout, RIDL a Zombieland (odtud to moje prejmenovani procesoru), u kterych bylo objeviteli chyb receno, ze sice nebudou prezentovat jak, ale ze je lze zneuzit na dalku treba skodlivym kodem v prohlizeci!!! Udajne neni vubec jednoduche napsat kod, ktery dokaze tu cache vytahnout, ale lze to. Takze lze predpokladat, ze treba tajne sluzby uz ty kody maji napsane. To asi tebe taky zajimat nemusi, ale temer vzdy plati, ze je jen otazkou casu nez nekdo napise a zverejni kucharku dostatecne nazornou, aby se pomoci ni dali delat i viry mnohem mene schopnymi lidmi a pak proste budou vsechny procesory Intel vcetne tech soucasne prodavanych na odpis.

XoXo se tu se mnou nekolikrat hadal, ze nema cenu se tim ted zatezovat, kdyz tak daleko ta situace neni. Ale ja s tim nesouhlasim, protoze to ze to neni dnes neznamena, ze to nemuze nastat uz zitra. Proto se take pripravuju koupit si RyZen 3000 s tim, ze ho nepotrebuju, moje dva PC maji vykonu stale dost a treba se opravdu nic nestane a koupim si az RyZen 4000, ale jsem smiren s tim a pripraven, ze kdyz jo, tak proste druhy den vyrazim do obchodu a koupim desku a procesor od AMD.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality