Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Představeny nové cpu od AMD

Uvedené (jestli myslis MDS) diry nejsou zcela stejne explorovatelné u vsech CPU, pocinaje HW zmirnenim 8, 9Gen a druhé gen Xeonu. U novych, prichozich CPU ten pristup bude také jiny..
* Zmirneni vunerability se provadi jak pomoci Patch v samotném OS , tak Firmware na strane zakladnich desek, patche [MCU] vydane Intelem (KB** Intel microcode updates), u vyrobcu OEM. Nekteré prispevky jsou az prehnané a ze ty doma by jsi mel byt nejakym podobnym zpusobem napaden (navic s Gen tvého CPU) je prakticky nulova, to uz si radeji vsad euro-milion kde mas vetsi sanci.

- Pro vice aktualnich a realnych informaci, muzes nahlédnout na oficialni stranky Intelu : https://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/mds.html
- Vice o Patchovani [MCU] : https://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/mds.html
- Vzorkování mikroarchitekturních dat : https://software.intel.com/security-software-guidance/software-guidance/microarchitectural-data-sampling

PS: Redmax, prosimte prestan si me brat do huby v tvém kazdém druhém prispevku, nemam zajem a ani naladu na ty tvoje "detské" hlouposti reagovat.
Jinou odpoved, jak co uz ti psali uzivatelé na jinych Ceskych webech jako Ditt.cz bych ti stejne dat nemohl, cituji : "Rede prestan ty tvé hlouposti dokola rozjizdet i tady, na cnews.cz uz ti snad jednou vysvetlili slusne". Dekuji.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality