Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Představeny nové cpu od AMD

Opet jsme u toho, Intel lepsi. No jo, ale bez nasazenych patchu firmwaru na ty chyby o kterych tu pisu.

A co pises v tom druhym vlakne, tak uz jsem to tu castecne psal. Jak se mi kdo dostane do PC, antiviry muzou bejt deravy, ale nevedu zadnej krome zabudovaneho systemoveho. Prohlizec neustale aktualizuju, sice je mozny, ze nekdo muze zneuzit jeste neznamou chybu, ale malo pravdepodobny. Windows jsou take aktualizovany na zname chyby. Proste ve skutecnosti tech udajne jednodusich cest zase tak moc neni.

Vytvorit javascriptovou nakazu pro ty chyby Intelova hardwaru je pry extremne slozite, jenze az to nekdo vytvori i s kucharkou, tak pak to zvladne kazdy dite a o to jde, ten pocit bezpeci je pekne falesnej, protoze ted mozna v bezpeci jsi, ale jestli budes i zitra, pozitri, za mesic, to absolutne netusis. V tehle situaci asi nepujdu vyhodit svuj Skylake, ale nebudu si kupovat deravej novej procesor. To bych byl padlej na hlavu.

Edit: Jestli ma chybu AMD, netusim. Ale zname Intel, misto aby vyvijel 10nm, coz mu furt nejde, tak urcite ted pul roku zamestnaval vsechny inzenyry, aby doprdele nasli nejakou chybu v tom zasranym AMD, aby jim to mohli taky zavarit. No a zatim nic, takze to s AMD vypada dost dobre. :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality