Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Představeny nové cpu od AMD

- Po technické stránce než je ta hra skopmilovana tak ten code surce, (muzou mít i společné SDK) muze byt importovan a být pouzit i pro jinou platformu, ale vracíme se zpět, kdyby šlo o hru co bude na Steam (Origin, Ubisoft etc) , kolik uživatelů tu platfomu AMD používá. Tudíž opět jsme na bodě optimizce = peníze a spousta práce navíc.
* Což si takový risk začínající nebo menší devloperske studia nemohou dovolít (něco takového vypustit) , pro ně by to mohl znamenat i totální / finanční zánik. Proto se orientují hlavně na nějvetsi % uživatelů.

- Na herní poradnu chodíš, určitě jsi už viděl jaké ta špatná optimizace má následky (zdravím Ubisoft), zpomeň si třeba na Batman, který musel být stáhli z prodeje. Nebo že již několikrát zazněla od tazatelů otázka, jakože nebo proč na konsolích určitá hra funguje v pohodě a na PC ne.

Dám ti takové malej domácí úkol, to se ti bude líbit.
Otázka :
- Vtel se do role pracovníka technického suportu nějakého herního vývojového studia.
Tvim úkolem co ti zdal šéf projektu, je zjistit a vývojářům doporučit na jaký HW mají určitou připravenou hru připravit a optimizovat, tak aby tu hru mohli prodat co nejvíce uživatelům. Nemají čas ani peníze. Potřebuji, aby tu hru mohlo zakoupit pokud možno co nejvíce uživatelům Steam.
* Pro ty co mají výkonnější HW pak není problém, přidat volitelné extra nastavení od HDR, vyhlazovani, lepší shading / stinovani, jemnější vyhlazovani etc.

Steam Hardware survey:
- S jakým vysledkama by ses vrátit, a co by jsi doporučil aby jsi docílil à zajistil co nejlepší HW kompatibilitu a co nejlepší spokojenosti hráců?
https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality