Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Představeny nové cpu od AMD

Jo, tentokrat s tebou souhlasim. Urcite, cim vic AMD procesory pojedou, tim vic budou vyvojari nuceny pro ne optimalizovat. Jenze kdyz nebudeme doporucovat AMD, ktere je objektivne lepsi, tak nikdy nedojde na to, aby AMD melo pres 50%. Je proste treba, aby hraci kupovali AMD a situaci zvratili. Sam mam ted taky Intel a jakmile se rozhodnu pro upgrade, kupuju AMD procesor.

Urcitou vyhodou ale je, ze kdyz uz je ten AMD procesor v PS5 a Xboxu, tak je to dalsi velka skupina hracu, pro kterou se vyplati udelat optimalizace. A procesory v konzolich jsou dneska semi-custom RyZeny, takze staci jedna optimalizace pro PS, Xbox a PC na AMD procesorech.

Jinak ale presne to co rikas, pisu na webech, kam chodim ke grafikam. Ze pry to bude super, kdyz bude nova AMD NAVI grafika s vykonem 110% RTX2070 za cenu RTX2070. Ja se s nima hadam, ze vzhledem k optimalizacim, ktere jsou u grafiky podstatnejsi nez u procesoru, radeji ozelim 10% vykonu a poridim si tu RTX2070, protoze rozlozeni trhu jasne napovida, pro koho se delaji optimalizace. Abych si koupil grafiku od AMD musi byt rozdil ke grafice od NVidie aspon 25%, tech 10% je opravdu malo.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality