Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei je spat vo wifi, bt a SD asociaciach

Tomu rikam optimismus !
- Jak se na to museli divat behem 1&2 svetové valky kdyz lidé umirali po milionech.
- S vodou souhlasim to je opravdu pruser "za ktery tvrde zaplatime". Par let zpet jsem cetl triologii "Aqua TM" od Ligny Jean Marc. Dnes "slovo po slovu" na to opravdu dochazi.
- Hlavni problém novych generaci je IMHO hlavne to, ze nemaji zadny vzor (prvni chyba dnes zacina bohuzel v hodne pripadech u samotnych rodicu). Predtim meli mladsi generace nejaky vzor, nejakého hrdinu kterého se drzeli, dnes si na takové hrdniny jezdi hrat do islamského statu..

- Podle toho jak se vsichni zbroji a zacinaji predvadet svou vojenskou silu, myslim ze nas tady bude za chvili stejne o polovinu min, jinak hlavni krok a budoucnost lidstva se bud odehravat mimo zemi a zacne nova éra kolonizace vesmiru jestli do té doby nevyhynem a budeme pokracovat v tom co umime nejlépe : "mnozit se a nicit"..
* Velké obavy mi taky delaji genetické modifikace né jen cloveka, modifikace lidského mozku. Genocide zivocisnych druhu, nekteré vyhynuli na vzdy, nekteré z 3M zbyvaji jen tisice, koralu o polarni oblasti nemluve, polarniho medveda uz uvidis jen na obrazku, aljassky malamut co byl pomocnikem a po boku cloveka tisicileti se ted valeji v bahne. Proti vede nic nemam, ale hrat si na boha neskonci dobre.

PS: Vase generace na tom byla jeste +- nejlépe.
- Mir, zadné mobilni telefony, misto SMS se posilali korespondaky nebo dopisy psané rucne kdy u tohoho lidé vic premysleli a psali "od srdce". Deti meli k babickam a dedeckum respekt a byly pro ne zdroj moudrosti a davali kokina (dnes ses starej, kazdy na tebe kasle, pro system jsi zbytecny), meli jste vojnu, meli jste normalni stravu a vetsi "tatranky !".
- Chodili jste si hrat ven, meli jste blyz k prirode a taky to tak vypadalo. Meli jste hezci hracky. Meli jste Pionyra a dostavali jste odznacky.
* Ja jsem jen stihl toho zelezého traktora na klicek (ktery se pouzival misto baterek). Sla mu zaradit aji rychlost + rucni brzda. Byla k tomu aji vlecka takze komplet nachystanej a motivovanej na vstup do druzstva :
[portrait.1.1433367558.jpeg]

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality