Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei je spat vo wifi, bt a SD asociaciach

-voda
* Kdyby všichni nebyli ko*oti a sprchovali se třeba obden s tím, že během mydlení mají vodu off, tak by to bylo OK. Ovšem, většina lidí si říká "proč bych se měl omezovat, když nemusím", tak se sprchují klidně i 3x denně a voda tam protýká po hektolitrech. Sakra, jenom trochu si uberete komfort, ale jak to prospěje našim budoucím věkům, holt to jsou zamezenci.

-hmyz, životní prostředí
* hmyzu nejvíce škodí světelné znečistění; fakt těžký rekonstruovat lampy, které svítí pouze na cestu v úhlu cca 120° a né vole v 360°.

-přelidněnost
* jaká přelidněnost čéče?, Evropa v průměru ztrácí na lidech, možná tak v Africe se to furt bují

- stěhování národů podle SPD
* TVLE, NA SPD SER, KÁMO! Hnutí, co má hlasy v 80% pouze od lidí, co se nechají nachytat na emocích, tzn. na pudech. Islám vole..., Imigrace vole..., na hovno volební program, autisti ve straně, ale dej nám hlas.

- red buttony
* nikdo ti dneska nezmáčkne red button, protože to nezničí jenom nepřítele, nýbrž i jeho samotnýho, věř tomu;; red button je nejmíň pravděpodobnej lethal scénář lidstva.

Já jsem jenom nasranej, že většina mých kámošů se odkazuje na takový mr*ky, když se jich něco týká. Nejlepší je vždycky něco hodit na vliv třetí strany a cítit se jako ten nejlepší, h*vno, jsou prostě d*bilové.

Jasně, vy jstě z minulého režimu, tak si to tady v klidu odžijete s tím, že nám budete srát do hlavy to, jak to my máme na p*ču a že je to nevyhnutelný. S takovýma pesimistickýma kecama jděte do prde*e, čágo.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality