Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Huawei je spat vo wifi, bt a SD asociaciach

Vieme, ze na Huawei sa to sype rad za radom a ono to chvili vyzeralo, ze sa z toho nepozbiera.
Ale mne sa to nechcelo verit a vyzera to, ze Fenix vstava opat z popola. Huawei je spat v zoznam organizacii Wi-Fi Alliance, Bluetooth SIG a SD Association, ktore stoja za standardmi v tychto segmentoch. Ako sa to mu to tak rychlo podarilo je samozrejme zahadou...ako poznam Cinanov tak proste zaplatili...a je po probleme;o).
Nicmenej moj nazor je, ze aj keb nebol clenom tychto asociacii neznamena to, ze neby nemohol pouzivat wifi, bt alebo SD citacky na svojich zariadeniach, pretoze tieto asociacie sice dohaduju nove standardy, ale nevlastnia patenty, takze ta panika bola trosku hystericka.
Cela situacia je velmi zaujimava, asi najvacsia a vlastne asi jedina zavazna rana je odstrihnutie od Googlu, ktore vsak v praxi opat znamena len to, ze Huaweiu by sa tazsie ladili nove verzie Androidu, ale neznamena to vobec, zeby Android nemohol pouzivat. Otazne je plne vyuzitie dalsich sluzieb Googlu na tkaychto zariadeniach, ale nemyslim si, zeby to bol problem.
Navyse Huawei je velmi silny v korporatom segmente, ved vacsina sieti v EU bezi na Huawei technologiach, EU je v tomto spore ticho, takze Huawei zatial prisiel len o US trh a zostava mu silna doma Cina + EU a zvysok sveta.
Problemy s koncovymi zariadeniami urcite ustoji a ked sa mu podari udrzat v segmente infrastruktury, firma len jemne zakolise ekonomicky.
Ono bude zaujimave sledovat aj ako zareaguju koncovi useri...drviva vacsina o ziadnom spore nema tusenia a pravdupovediac je im to u prdele, takze moj nazor je, ze misky vah sa zacinaju preklapat na stranu Huaweiu.

Zdroj: Internet

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality