Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Text napsaný mozkem

Od tohohle jsme vzdaleni mnohem vic nez 50 let

- Ani 50, ani 40, ani 30 ani 20. Myslenky uz jdou observovat / jdou pozorovat, jdou nahravat a prekladat jiz dnes.
- Sice nejsem specialista v oboru a mé informace jsou jen na zaklade dokumentarnich nebo naucnych snimku, ale na internete s trochou dobré vule a kdyz clovek vi co ma hledat jdou najit mimo dokumentrarni filmy 'kuprikladu' univerzitni clanky (Massachusetts , IMT ktery onehda vydal studijni clanek kde jiz dokazou ovladat treba drony mysli), clanky a prohlaseni techto specialistu snadno a rychle najit.
* Poprvé jsem o tom slysel v dokumentarnim filmu o pouzivanych protezach pro veterany (neuroprotézy), pro nekteré vybrané tezce zranené vojaky americké armady (kuprikladu kteri prosli inputaci koncetin, nebo poloviny tela ). To bylo nekdy pred 5 lety ..

Ono je to v podstate jednoduche, staci obycejny prevodnik na digitalni soustavu 1 a 0

PS : Ale aby to nekdo vyuzival k posilani myslenek nekomu do hospody je pravda ze to muze chvili trvat a nekdo musi najit vubec rozumny duvod proc neco takového vubec delat.
* Aby neco prevedli do nakych 1 a 0 (pro kazdy bit) by musel byt signal z mozku digitalni. V zaklade nevim proc by na komplexni vypocty pouzivali jen jednu 1 a 0, kdyz jich muzou pouzit nekolik zaroven. Presne k temto operacim bude vyuzivan kvantovy pocitac, ktery neni jen bud 1 nebo 0, ale muze byt 1 a 0 (qubit) klidne nekolikrat oboji (11, 10, 00) a zaroven.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality