Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Bezpečnost Androidu narušena

"Smartphone" za tisicovku bych stejne nedoporucoval pouzivat vic nez na volani.

GPS navigace je velmi pravdepodobne pomala, proti samostatne GPS nebo i GPS z kvalitnejsich smartphonu to bude velky rozdil, muze ti vsak jako nenarocnemu uzivateli stacit.

SteamGuard, nahravani hovoru asi ok.

Jinak Android je open-source, z toho plyne, ze na webu Googlu najdes (najde vyrobce telefonu) zdrojaky a ty musi prelozit pro svuj telefon. Velke firmy jako Samsung nebo Huawei si s tim poradi pomerne solidne, ale treba uz LG melo problem najmout kvalitni programatory na prelozeni zdrojaku Androidu. Male firmy jako treba Prestigio, kteri delaji levne smartphony, najmuli programatory, kteri se v tom prilis nevyznali a tak se treba stalo, ze z Androidu uplne smazli zdrojovy kod tykajici se veskereho zabezpeceni. Telefon fungoval, ale dostat se do nej mohl kazdy. Tudiz z tohoto duvodu bych doporucoval levny telefon opravdu pouzivat jen na to volani a GPS. Druha moznost je, ze mas nejaky bazarovy telefon starsiho data byt treba od zname znacky a tam ho ani jinak pouzivat nemuzes, protoze treba na starem Androidu 4.4 uz dnes spousta aplikaci nejde a je treba jen otazkou casu nez prestane jit i ta aplikace na GPS. Tudiz opet vyuzivat to jako pocitac opravdu radeji ne.

Kdybys nepotreboval SteamGuard, tak bych ti stejne doporucil tu Nokii a navigaci od Garminu jako sice drazsi ale praktictejsi volbu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality