Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tak to je kurwa moc na piču..... takže AMD 3000 nekupovať. Inak k tomu generovaniu ID nebolo by rozu…
Mlocik97 13.07.2019 14:30
Mlocik97
Tak u náhodného čísla se z principu věci musí občas stát, že se zopakuje, jinak by nebylo zcela náho… poslední
gilhad 14.07.2019 01:48
gilhad

tak to je kurwa moc na piču..... takže AMD 3000 nekupovať. Inak k tomu generovaniu ID nebolo by rozumné pri využívaní takejto rozšírenej inštrukcii, si namiesto toho že když už existuje zahodiť a znova zavolať tú inštrukciu, tak si zaznačiť i počet opakovaní, a po X zahození prestať používať túto inštrukciu, tak sa nezaciklý v slučke overím, zistím zhodu, zahodím a znova vygenerujem stejnú hodnotu a overujem znova a zahadzujem atd?

tam nastávala špatná výstupní hovnota

Inak v článku preklep namiesto "hodnota" "hovnota" ma skoro zrazila k zemi, som sa tak nasmial.

Tak u náhodného čísla se z principu věci musí občas stát, že se zopakuje, jinak by nebylo zcela náhodné, tak s tím programy počítají.

Ale počítat předem s tím, že ta instrukce bude pokažená a obcházet to - to bys musel dělat u každé instrukce a programy by byly tak stokrát větší a stejně by to nevyřešilo případ, kdy bude vadná první použitá instrukce. A že to bude zrovna tahle taky nikdo nevěděl, dokud to nebylo venku (jo, mohli a měli to v AMD otestovat důkladněji, tak si holt teď naběhli jak Intel s Pentiem, které taky některé výsledky jen odhadovalo, místo aby vracelo správné hodnoty.)

Náhodou, hovnota se na tento případ skutečně hodí :)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru