Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nové cpu od Intelu

Intel ted hlavne zajima "Xe" (vyvoj grafickych karet, cpus jen taktuji, nebo zmensuji, nepotrebuji mezi-vydavat. Procesoru maji na truhu dost "takova je situace"). AMD zadnou solidni GPU posledni dobou nevydalo, vse jsou jen pretakty na jadre RX4** nebo polofunkcni VII* na HBM2.
* Tick-Toc je u Intelu roky stale ten samy, proc spekulovat kdy maji i pro verejnost oficialni kalendar.

PS : Na snizeni cen nekteri pacholci cekaji uz pres 3 roky od vydani Ryzen a vzdy je to pristi rok "uvidime". Je dobré a na case si uvedomit, ze Intel je na trhu uz nejakou dobu, ceny si drzi a (dokud budou mit stale dobrou akciovou cenu) drzet i bude.
* Jedina vyznamna zmena v cenach byla sleva kdy se predeslé i7 zacali prodavat za cenu i5, i5 za cenu i3 a i3 za cenu Celeronu, potom co pri vydani Ryzenu dastali jejich oznaceni.

Redmax
- Me spis zajima jak to ted budes delat. Deravy Intel jsi se zaprisahl ze uz pouzivat nebudes, zakladni desky Asus, etc jsi také vyradil, ted je to i AMD a Google a drtiva vetsina pocitacovych her.
- Clovece vzdyt z tebe se jeste jeden den snad stane "normalni clovek" nezavysli na modernich technologiich :-D
* Mozna si tim chtelo projit trochu driv. Tak pak clovek doporucuje veci podle toho jaké jsou a né podle toho jak se jmenuji, nebo podle toho co o nich pisou na internete .. (on te zas ten tyden "na chalupe" da dohromady a postavy na nohy neboj)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality