Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Děravý Intel

Myslim, ze Xoxochanel se snazi rict neco jineho. Na pocitacich jsou chyby, jsou i v hardwaru a tykaji se obou platforem Intel i AMD. Intel jich ma ted vic, ale ona staci jedna, aby doslo ke zneuziti, takze tim vyssim poctem se jen o neco zvysuje pravdepodobnost, ale neni to tak, jak se tvari fanousci AMD, ze s RyZenem je uzivatel plne chraneny.

Dalsi vec je, ze ac jsou tu s nama nektere chyby jako Intel Melta uz pres rok a pul, tak realne hlaseny prunik z praxe zatim nebyl. Asi to neni zase tak jednoduche na ty hardwarove chyby napsat genericky vir a nejake jednotky pripadu jsou pravdepodobne prave na tech serverech, ktere nas domaci uzivatele nemusi zajimat. Kdybych byl spravce serveru, tak jasne, ze bych chtel Epyc od AMD.

A posledni vec je, ze domaci uzivatele, kdyz zrovna neinstaluji primo cracky, tak kolikrat instaluji nepodepsany software odnekud s internetu a nemohou vubec tusit, co to dela bokem krome hlavni funkce a presto se to normalne pouziva. Takze proti tomu je vetsina hardwarovych chyb v podstate smesna.

Ale, aby si nekdo nemyslel, ze doporucuju Intel, to ne. AMD RyZen 3000 je levnejsi se stejnym nebo i vyssim vykonem a s mene chybama, pokud uzivatel potrebuje upgradovat PC, tak je to dnes az na nejake vyjimky jednoznacne. Ale bat se chyb na Intelu, kdyz uz jej mam a kvuli tomu prechazet na novy PC s RyZenem nedava pro domaciho uzivatele smysl.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality