Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nové tarify T-Mobile: neomezená data

Operátor T-Mobile dnes na tiskové konferenci v Praze představil nové tarify, které bude možné využívat od 1. září. T-Mobile při jejich tvorbě vycházel jak z dlouhodobého vývoje zákaznického chování, tak především z čerstvých zkušeností z kampaně Neomezené léto, která stále ještě probíhá a mezi uživateli je extrémně populární.

Nová generace tarifů se vyznačuje poměrně značnou flexibilitou. Zákazník si tarif skládá sám z hlasové a datové komponenty, jejíž velikost si zvolí podle svých potřeb, může ovšem dát přednost i čistě datové variantě.

Na začátku článku je kombinace hlas + SMS + data, o něco níže jsou čistě datové tarify:

Čistě datové tarify
3 GB / 225 Kč
4 GB / 275 Kč
5 GB / 325 Kč
7 GB / 375 Kč
12 GB / 425 Kč
16 GB / 550 Kč
Neomezeně HD / 875 Kč
Neomezeně MAX /1 175 Kč

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Když si tady tak pěkně plácáme játra, tak se taky přidám - volání, SMS - neomezeně, data 5 GB, platí…
Prasak 22.08.2019 19:33
Prasak
Tak ja mam to same jen 10GB a taky platim 0,-, to O2 family mam pro manzelku...:-) A jo, delam pro…
MaSo 23.08.2019 12:31
MaSo
A pak si jdi vyjednat běžný tarif, když si zvykneš na ty firemní. To jsou rozdíly, jak :pig: Koncový… nový
Prasak 23.08.2019 13:12
Prasak
Bylo mi jasné, že to nebude levné jako jinde v EU, ale je to krok kupředu.. Když vezmu v potaz, že V…
Eessencia 22.08.2019 22:44
Eessencia
O2 pokud vím nepředstavilo vůbec nic dle meho O2 ceka, s cim vyleze konkurence, aby pak mohli nabid… nový
merlouska 23.08.2019 21:10
merlouska
Neobmedzené s FUPom 50 potom spomalenie na 10Mbps ak som dobre čítal, a za tú cenu... hmm, popravde… nový
Mlocik97 23.08.2019 17:56
Mlocik97
za tolik nemám ani 2GB nový
Zolog Zololog 24.08.2019 14:21
Zolog Zololog
Tak jsem čekal ještě na o2 a na to jak jim to trvalo, tak balíčky samozřejmě cenová politika oligopo… poslední
Eessencia 16.09.2019 11:24
Eessencia

Když si tady tak pěkně plácáme játra, tak se taky přidám - volání, SMS - neomezeně, data 5 GB, platím 0 Kč. :-P

K T-mobilu - nabídnou více dat, ale ne pořád hodně a pořád je to furt jen způsob, jak vytáhnout ze zákošů víc peněz. Na jednu stranu nabídnou o dost víc, ale taky zvednou trochu cenu. Vypadá to výhodně, ale je to zdražení.
Protože kdyby nabídli komplet neomezený a za lidovou cenu, tak nebudou mít jak navyšovat cenu do budoucna. Inflace tu je a nemůžou 10 let držet stejný ceny.

A pak si jdi vyjednat běžný tarif, když si zvykneš na ty firemní. To jsou rozdíly, jak :pig: Koncový nefiremní zákoše pěkně škubou.
V bývalé firmě jsem měl firemní tarif i pro manželku, ale teď jí stačí předplacenka. Vzhledem k jejím potřebám jí stačí kredit za 2 kila na 3 měsíce, předtím jsem jí platil datový balíček a stejný peníze jsme dali za měsíc. Když teď Twist má data podle spotřeby (až 100 MB za 10 Kč denně), tak prosurfuje mimo domov 1 Kč denně.

Bylo mi jasné, že to nebude levné jako jinde v EU, ale je to krok kupředu.. Když vezmu v potaz, že Vodafone udělal neomezené data opravdu debilně a O2 pokud vím nepředstavilo vůbec nic.. Tak se o tom dá i uvažovat.. Já třeba moc nevolám a sms napíšu jednu do měsíce.. takže nějaký malý základ volání + sms a 12/16GB popř. neomezeně vypadá docela lákavě, i za tu cenu.

Využil jsem u T-mobile akce na červenec/srpen neomezené data zdarma a hojně jsem je užíval :) V práci koukám na youtube a i přes nastavení na low quality to docela žere..

O2 pokud vím nepředstavilo vůbec nic

dle meho O2 ceka, s cim vyleze konkurence, aby pak mohli nabidnout to samy o 10 Kc levnejc :-P

Ja mam tedka 10 GB dat za 499 Kc, k tomu mi ani nevim proc prilipli 60 minut volani jako bonus, ze kterych jsem za ten rok a pul vyuzila asi tak tri minuty. AKorat v tom nejsou zadny sms, takze obcas si priplatim par korun (1 sms je za 1,50). No, reknu to asi takhle: musim si davat majzla na to, abych omylem nekoukala na netflix pres mobilni internet, ale jinak mi to pro moje potreby vetsinou na ten mesic celkem v klidu staci. A oproti dobam, kdy meli tak debilni tarify, ze jsem pouzivala dvousimkovy mobil (jedna simka ciste datova, druha na sms), je to docela pokrok - ted uz i ten datovy tarif umi to volani a sms, jen se to plati extra :-) A ano, vim, ze to neni nic extra, ale nemam zadneho zamestnavatele, co mi bude platit tarif, ani schopnosti na vyjednani podpultovych cen, tak holt musim trpet za cenikovou cenu :-) Nicmene i tak je to pro me pokrok, protoze v minulosti jsem si v tarifech mohla vybirat jen ty nejmin pitomy, a stejne jsem tam vzdycky mela neco, co jsem nechtela a nepotrebovala - ted mam konecne aspon tarif, ktery mi svym obsahem vyhovuje.

Jinak ja osobne neomezena data na mobil zatim uplne nepotrebuju, ale kdyby treba zdvojnasobili limity se zachovanim soucasnych cen a k tomu zavedli ta neomezena data za kolik chteji pro ty, kdo je nutne potrebujou, tak bych se taky nezlobila.

Tak jsem čekal ještě na o2 a na to jak jim to trvalo, tak balíčky samozřejmě cenová politika oligopolu operátorů :))
Jelikož nevolám a nepíšu, tak jsem si aspoň trochu ukecal t-mobile a dostal za 740,- / měs > 100 min + 100 sms + neomezená data SD (20GB plnou rychlostí, pak 3Mbps). Třeba za 10 let uvidíme plně neomezený tarif za 3 kilča.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru