Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem V sobotu přestanou fungovat platební karty

Tak souvisi to, nekdy mohou mit regulace aspon nejake opodstatneni, treba snaha regulovat ceske mobilni operatory, ale v pripade plateb na internetu je to jen snaha EU nas dostat pod vetsi kontrolu, bank je v EU jak smeti a bezpecnost penez ulozenych v bance respektive plateb provadenych platebni kartou by klidne mohl byt nastroj konkurence, nebyl jedinej duvod pro narizeni superstatu EU urcovat jak provadet autentizaci plateb.

Jinak pod clankem super prispevek:

"Měnová reforma není záležitost jenom roku 1953, od roku 2009 máme měnovou reformu permanentní a to pod názvem kvantitativní uvolňování."

Pekna pripominka lidske blbosti, na komunisty budou nekteri nadavat donekonecna, ale toho, ze se jim krade urcity maly obnos denne a ve vysledku to dela stejne nebo i vic nez ukradli komunisti, si uz lide nevsimnou. Proste plati, ze na kazdou zlodejinu se musi jit chytre a komunisti byli v tomto ohledu uplny jelimani.

Ono je videt, ze co se tyka penez jsou lide stale hodne negramotni, protoze v dnesni dobe uz neni zadnej duvod pokracovat v obehu papirovych penez, ktere zadne bezpeci a spolehlivost trvale hodnoty neprinaseji a digitalnich penez at uz neanonymnich nebo anonymnich je taky habadej. Ale zase se ukazalo, ze to lidi nechapu a zase me zaminuskovali, kdyz jsem napsal, ze papirove penize jsou nesmyslny prezitek.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality