Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem V sobotu přestanou fungovat platební karty

Zalezi kolik penez mas, mensi obnosy nema cenu resit, protoze stejne je clovek casem utrati (treba setri na pocitac, vybavu domacnosti, opravu chalupy apod.) a ona ta inflace v malu neni zase tak moc s vyhledem treba na 2-3 roky dopredu.
Pokud ma clovek vic penez, tak je uplna kravina je drzet v hotovosti doma pod perinou, ale rozdelit je a verit, ze vsechno najednou nekrachne, takze klidne cast do zlata, cast do nemovitosti, cast do akcii, cast na sporici ucet.

Ja uz do bankomatu pro penize nechodim snad dva roky, ne ze bych to absolutne odmital, ale mne to pokazde vyjde tak, ze treba nekomu neco koupim, zaplatim kartou, ale od dotycneho dostanu hotovost. Fakt je, ze furt obcas clovek hotovost potrebuje, jak pises takove ty drobne platby - pekarna, sousedce za med apod. Nicmene nic z toho neni neresitelne, kdyby stat hotovost zrusil, nebyl by problem si to posilat na ucet nebo treba v te hospode nebo pekarne platby kartou zavest.

Nemyslim si, ze by sly kryptomeny mimo zakon. Naopak kryptomena je v mnohych statech jeste dnes nehmotna vec, cilem statu spis bude dostat kryptomeny pod zakon jako meny.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality