Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Defender je dle posledních testů solidní antivir

a to ve smyslu antivir = antimalware.

lžeš.
schopný antimalware neodmítám, jejich tvůrci nezastydli před 10-20 lety jako tvůrci antivirů a jsou to užitečnější nástroje: hledají tam kde mají a co mají.
(antimalware je nejobecnější název včetně av. preferuju označení antispyware, který řeší naprostou většinu dnešních nákaz, na rozdíl od av blábolů a paniky výrobců ze ztráty trhu)
mám občas štěstí deratizovat pc uživatelů, viry to fak nejsou. to samé případy z poradny, kdy jsou klasické av slepé a neúčinné.

s podobnou snahou začínal i ms (viz msse) a řešil to celkem logicky, měl u mě plus. bohužel - na rozdíl od toho co prezentuje - si ve w10 postupně začíná hrát na špatný antivir s jejich nectnostmi. že dovede zkontrolovat něco v "po spuštění", možná i flashku, na to žádný anti-něco nepotřebuju. (viry neinstaluju, ale to je moje věc, každý ať se chová jak uzná za vhodné)
a že to ms stále nazývá antimalware na věci nic nemění, když nefunguje jak má. nesleduju ho, nepoužívám ho, nemá mi co lézt do cesty.

příště vykládej pouze své vlastní názory. ale podsouvat něco druhým a pak samohanit nad vyvracením těch představ může jen troll.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality