Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Defender je dle posledních testů solidní antivir

Z poštovního klienta? Pokud někdo nepozná jpg od exe tak na tom musí být hodně špatně, navíc normální poštovní klient snad vhodně upozorňuje uživatele co že to stáhl nebo

Kdyby tomu tak bylo, tak nebude tolik infikovaných uživatelů. Nevím jak tady, moc sem nechodím , ale často vidím na fórech hledání řešení kupříkladu proti nejakému škodlivému krypto kodu který pochazel buď z poštovní schránky, nebo z phishing na který byl uživatel přesměrován. A to nezmiňuji ty optimisty co věří že těch 100 000Kč co vyhrali v mailu opravdu vyhrali, stačí jen kliknout na malware přílohu. (aha, nemá žádnou ochranu, soubor se uložil a spustil bez výstrahy , tudíž útočník si může dělat co chce, proto ta prevence a možný problém kterému šlo zdarma předejít)
Celé jsem to nečetl , ale ja se bavim o normalním uživateli. Dnes 3/4 lidí umí PC jen pustit (a co je nejaky spustitelný soubor exe, správce a podobně jde zcela prez ně) a nějaká ochrana je pro ně takové upozornění, taková ta berlička před fau pas.
To co píšeš, se týká tebe a tvých preferencí nebo co máš a nemáš rád a to jsou jen tvé preference které neplatí globálně na všechny uživatele. Je tvá věc jak si co nastavíš a jakym zpusobem veci používáš. Určitě bych si nenechal i kdyz domaci PC jen tak bez ochrany a dojit tak o vsechny mé projekty když jde tomu předejít. Mimochodem hlášky defenderu mi nevyskakují a s dnešním hardwarem je defender směšně light. Ty kontroly co uvádíš se zpravidla spouští když je PC neaktivní takže nic co by perturbovalo nějakou činnost.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality