Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Defender je dle posledních testů solidní antivir

Antiviry si nehrají na dávno mrtvém písečku, antiviry si hrají na aktuálním písečku a řeší malware.
Pokud nějaký antivir nenajde škodlivé doplňky do prohlížeče, tak to může být tím, že ty doplňky nejsou malware, respektive nespadají do malicious software a instalují se klasicky s vědomím uživatele. Netuším přesně jaké doplňky máš na mysli, pokud je vypíšeš a dáš odkazy na ně, tak bych se k tomu vyjádřil. A antiviry ve smyslu antimalware jsou zaměřené na malware. Na podobné nežádoucí nesmysli už nespadající do malware, se zaměřuje myslím ten ADWCleaner. Antivir je plnohodnotná ochrana pc proti malwaru. ADWCleaner nikoli, ADWCleaner je prdítko určené zejména na vyčištění nepořádku a zejména toho, který nespadá pod malware a který si uživatel svou hloupostí vědomě nainstaloval. To, že se ti ADWCleaner líbí, je nejspíš tím, že toho najde hodně (ve smyslu kvantiti) a ty jsi pak spokojený. To je něco podobného jako používání Ccleaneru, i ten lidi používají proto, že ten prostě něco najde a něco jakoby dělá.
Nějak nechápu ty tvé doplňky v prohlížeči a masová nákaza. Prohlížeč snad instaluje defaultně jen podepsané doplňky a nevšimnul jsem si nějakého problému.
O čem se bavíme? Má první reakce šla na (ne)detekci Salamanderu. Další na to, že jsi v prvním příspěvku použil slovo antivir ve smyslu antimalware a ve druhém čistě jako program na viry, nejspíš záměrně, abychom si pak dlouze povídali až do teď.
Proč mám potřebu reagovat? No protože ty reaguješ i pod mou reakcí na někoho jiného, proč bych já nemohl reagovat na tebe, když reaguješ na můj příspěvek? :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality