Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows Defender je dle posledních testů solidní antivir

1.
Milión škodlivých doplňků? Paráda. Chci se aspoň jedním tím tvým škodlivým doplňkem nakazit, co mám pro to udělat? Respektive jak se tím doplnkem nakazí běžný uživatel? Chci tu činnost provést a popsat ti na konkrétním příkladu oč jde.

2.
Co je to vir a co malware jsem tu psal, vir je podmnožina malwaru. Najdi si co to je na netu. To, co je malware, chápeš špatně ("bez zarátania virov" není pravda).

3.
Co se odporuje?

4.
Napíšu ti co jsem tím vědomě myslel.
Dejme tomu, že někdo dá na plochu někomu nějaký program s názvem Toto_Maže_Fotky.exe, který uživatelovi maže fotky. Je tento exe malware? Není. Když by ale někdo totožný program dal někomu na plochu s názvem Toto_Zobrazuje_Fotky.exe, je to malware? Je.
Dejme tomu, že někdo chce bouchat peníze skrz reklamy, udělá nějaký program AAA a ten bude přikládaný k nějakému programu volitelně k nainstalování a nějakým způsobem bude poznat o jaký program se jedná. Je takový program malware? Není. A pokud takový program nebude zneužívaný jako malware, tak jen zkrz tuto činnost nebude antiviry (ve smyslu antimalware jak je definuju já) detekovaný. Detekovaný ale nejspíš bude ADWCleanerem, protože, jak jsem psal, se zaměřuje na podobný nepořádek (a dál jsem psal Na podobné nežádoucí nesmysli už nespadající do malware).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality