Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Benešovskou nemocnici ochromil počítačový virus, pacienty z JIP převezli jinam

a proč to píšeš mě? ptám se tě na to? tvrdím opak? zas něco nechápeš a jdeš to vyvracet?

toto na mě reaguje? nic o praxi neví, nikde nebylo, neví že se nepoužívají usoplené w10 a jim se nepřizpůsobí vybavení za milióny, ale že ty vícemiliónové krámy jedou se svými aplikacemi a ty třeba fungují pod nějakým systémem - i kdyby se vynálezce powerpointu postavil na hlavu.

no a že se používají pracovní účty takové jaké se používají - no a co? někde se personalizuje fajn (v kanclech u svých pc), jinde je to nereálné (výroba). podstatné je, jaká práva ten účet potřebuje.
to už jsou zase všichni češi odborníky na tání ledovců a systémy v nemocnicích?
že to microsoft jako office-omezenec spíš neřeší je v takových případech málo platné.

nemůžou si takové zbytečné věci nechat na živě? tam by si to mohlo dělat čárky, kolikrát ms opravoval smb a rdp v té své údajně finální verzi w10.

já si tu nechcu nijak vyskakovat. jestli máme od všeho zálohy je taky moje práce. jestli jsou ty pc bezpečné v síti to samé, čili v části výroby by to byl můj průser. jestli s někým nakaženým sdílíme stejnou síť je někdy zábava, někdy smůla.
když měla fabrika vyrazit lidi, kteří porušovali bezpečnost v síti, tak je musela vzít zpátky: jiní nejsou. co o tom ví trouba ze školy?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality