Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Přesně za měsíc - 14. ledna 2020 - skončí podpora Windows 7

Stahoval jsem aktualizace naposledy v zari, ale stahuju jen ty bezpecnostni, nestojim o nove nesmyslne funkce, ktere Microsoft pridava. Pocitam, ze do 14. ledna stihnu stahnout a nainstalovat i zbyvajici bezpecnostni aktualizace. Problem jsem s tim nikdy nemel, jen je potreba si je v katalogu najit, protoze Windows update mam vypnuty, ale to neni zadny problem.

Nicmene teda nejak jsem posledni dobou zacal pouzivat Windows 10 a dual boot s Windows 7 uz udrzuju jen proto, ze je mam nainstalovane na malem SSD, ktere uz bych ani jinak nevyuzil. V podstate asi duvody pro setrvani na Windows 7 moc neexistuji. Mozna nejaka starsi hra by nemusela na Win10 fungovat, ale bude to spis vyjimecne. Samozrejme neco jineho je to v praci u jednoucelovych stroju s nejakym obsluznym softwarem, to mame v praci i Windows XP a samozrejme budeme mit i PC, kde zustanou Windows 7, protoze vyrobce starsiho pridavneho zarizeni uz proste soft pro novejsi Windows neudela.

---

Linux ze zdejsi diskuze snad ani nechci komentovat. Nicmene vnutil jsem ho kamosovi na jeho starsi PC, ktere chtel jinak vyhodit a je z linuxu dost zdrcenej, protoze tam nic nefunguje. Rozumej: on to neumi nainstalovat, protoze linux proste furt neni pro bezne pocitaci nepolibene uzivatele. (Minimalne musi mit linuxovy pocitac nejakeho pocitacove hodne pokrocileho spravce, ktery tam potrebne veci pro uzivatele dokaze nainstalovat, ale absolutne to neni system pro domaci "samoadminy" a takovych je vetsina a nemyslim to nijak urazlive vuci temto lidem, ale chci tim rict, ze linux je proste moc slozity!)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality