Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Přesně za měsíc - 14. ledna 2020 - skončí podpora Windows 7

Mám to hodně podobně, akorát W7 mi zůstaly na záložních počítačích. Používám W10/Pro, problémy se mi (ťuk ťuk na dřevo) vyhýbají. S hrami jsem měl zpočátku také obavy, kolik toho nepůjde, ale narazil jsem na opravdu málo problémů a myslím jen jeden se mi nepodařilo v "nativních" W10 vyřešit (hru zprovoznit). Jde o jednu starou indie match 3 hru, která fungovala ve W7, ve W10 nejde (ověřeno na fóru hry). Funguje ale ve virtualizovaných XP, což je sice nepohodlné, ale budiž. Nic by se nestalo, kdybych to nerozchodil, match 3 her - a mnohem lepších - mám povícero, tohle rozchození byla spíše jen výzva, zda se mi to podaří.

Ad Linux, mám to na 11 nebo 12 roků starém, dcerou vyřazeném NB (Lubuntu), použitelném teď jen jako "cestovní prohlížeč internetu". A jsem na tom jako tvůj kamarád: nikdy se mi nepodařilo nainstalovat cokoliv, co nebylo v základním instalačním balíku spolu s OS. Vše je jinak než ve Windows (či DOS), nerozumím tomu, neumím to, nemíním se to učit, nemá to pro mě nejmenší smysl. Všechny moje aplikace a hry jsou pro Windows, nebudu používat rovnák na ohýbák.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality