Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Poslední pravidelná aktualizace zatemnila plochu Windows 7. Řešení se dočkají všichni

- naprosta vetsina veci prezije upgrade, cista instalace muze byt potreba, ale rozhodne bych to nevidel jako zasadni doporuceni to delat, kdyz k tomu nemusi byt duvod.

- sejvy her si zalohuju tak jako tak nebo je mam ulozene v cloudu herniho klienta. Nainstalovane hry se daji proste zkopirovat a doinstaluje si klient jen to co je nutne potreba, rozhodne neni nutne tahat stovky gigabyte znovu. Dneska je diky hernim klientum reinstalace her naprosto trivialni. Jen je potreba mit externi disk, kam si to zazalohujes, pokud bys teda delal format a nacisto.

- Windows 7 jsem provozoval do prosince 2019 a moc dobre teda vim, kolikrat mi to ruzne spadlo a kolik s tim bylo problemu, nicmene instaloval jsem pouze bezpecnostni aktualizace, je mozne, ze kdybych neinstaloval nic, ze by to jelo OK, jenze tahle aktualita je prave o tom, ze bezne lidi aktualizuji system, protoze nestoji o to mit system deravy a hrat to jen na stesti nebo smulu, jestli jim to nekdo napadne nebo ne.

Intel ani AMD uz u novych procesoru zastarale Windows nepodporuji a proc by take meli, najimat testery taky neco stoji a kdyz navic Microsoft tak stedre Windows 10 rozdava, neni duvod, aby HW firmy rvaly dalsi penize do starych systemu, to radeji at vic podporuji linux.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality