Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Poslední pravidelná aktualizace zatemnila plochu Windows 7. Řešení se dočkají všichni

S tim nemuzu souhlasit.

AMD urcite testovalo pred vydanim, pritom si omezili testovani jen na dve platformy Windows 10 a linux a podivej jak dlouho skoro pul roku jim trvalo, nez to doresili tak, ze uz ty RyZeny docela slusne funguji. AMD Radeon je obdobna kapitola. A ted si predstav, ze by museli zahrnbout podporu dalsich uz zastaralych systemu! By to nebehalo ani za rok. Takze zrovna tady vidim to rozhodnuti jako efektivni zbavit se zbytecne zateze navic. :-)

Furt se Microsoftu vytykala bezpecnost, jenze to bylo tezke, kdyz lidi sami neaktualizovali, tak to MS zaridil tak, ze se aktualizuje na pozadi a je to. To dulezite je, ze to funguje a to pomerne dobre. Problem vidim jen v tom, ze pokrocily uzivatel si nekdy potrebuje aktualizaci odlozit obzvlast v nejakem produkcnim prostredi a nema ve Windows 10 Home zadny nastroj, aby tak mohl cinit a na druhou stranu MS temto uzivatelum neumoznuje vyber verze Windows 10 pri koupi notebooku. Takze ano u notasu je problem, ale pokud zrovna my oba mluvime o desktopu, tak zadny problem nevidim, koupis PRO, aktualizacim nastavis odklad 30/90 (myslim ze jde i vic) a o vic se nestaras.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality