Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Poslední pravidelná aktualizace zatemnila plochu Windows 7. Řešení se dočkají všichni

poslední aktualizace něčeho zcela zbytečného vyrobila ještě zbytečnější chybu.
řešením přece není odložení aktualizací. to je jen záchranná brzda v případě, kdy ms dlouhodobě vydává chybové málo testované aktualizace, nejméně ve třetině případů jde o opravy oprav.
řešením je riziko podobných šmejdů minimalizovat = mít volbu: zbytečnosti neaktualizovat vůbec, nastavit pouze kritické aktualizace.
pak nebude potřeba řešit hlouposti, jestli po poslední záplatě přijde ještě její poslední oprava.

ms a jeho posluhovači by chtěli vyhlásit povinnost, aby se na nový hw musel instalovat nový systém. jenže i více než 5 let starý kancl pc může mít stále přebytek výkonu pro uživatele, zatímco nový chcípák postavený na atomu s emmc "diskem" je nepoužitelný měsíc po koupi.
samotný ms jako největší tahoun nekompatibility by měl chápat, že kvůli starým aplikacím (často dražším než jeho os) není důvod ihned měnit systém, jakmile krysař zapíská, a v často tak přijít i o podporu driverů pro periferie.

bezpečnost je vážný argument. skoro bych na něj věřil, kdyby ms ty nejvážnější zranitelnosti ve w10 opakovaně neopravoval rok v kuse.

no a mezi námi estéty a ergonomy: ty w10 nic moc.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality