Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem První výsledky testů Comet Lake-S

Sada nejvyššího CPU a lepší desky atakuje 30 tisíc korun, k tomu je třeba přidat 800W kvalitní zdroj a chladič schopný zvládat více než 200W TDP.

Protoze u AMD je tomu v tomto pripade snad jinak ? (az s tou vyjimkou, az Intel jejich produkty stiha vyrabet a ma na to dostatecny pocet linek)

800W zdroj pro PC s 95W-125W CPU i9 10900K je krapet prehnané.
(kdyz jsem to samé tvrzeni napsal u x CPU AMD, byl jsem zavalen prispevky "ale to je jen na nejvyssich taktech, ale, ale, ale jak je to Intel, tak uz je to nahovno a k tomu je o proti AMD deravej a zaplaty mu sebrali 50% vykonu)

Krome toho, ve stejném konkurencnim porovnanim, I3 10100 vs Ryzen 3 3** nabizi i IGP UHD Graphics 630 a pres 65 W stejne ani nesel. Kdo by si toto CPU zakoupil tak to bude pravdepodobne kvuli prezenci IGP (na misto nejaké diskretni PCIe GPU) ktery zdaleka neni vyuzivan jen pro OEM.
(ted jsem se trochu dival na prispevky na Diit a vypada to na bandu posahancu s rovnatky a cernenym trickem a tetovanim AMD, kde kazdy prispevek je kretensky Intel, nebo tento notebook je lepsi jak Intel protoze ma 2x vetsi SSD).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality