Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Velký květnový update Windows 10 je venku

Nejdřív koment k tomu tvému tak tak, RedMaX nainstaluje na počítač v práci 2004 někdy v srpnu nebo září a jestli to bude fungovat na něm, tak na počítači doma to fungovat bude, ano? No budiž, pokud jsou počítače úplně stejné a myslel čistou instalaci a třeba se jedná všude o pracovní stanice. Pokud myslel upgrade tak sotva v práci a doma ti uživatelé na pc dělali úplně to samé, takže sotva by věděl jestli to doma udělá nebo neudělá problém.
A teď nechápu tebe, proč do toho taháž nějaké lamičky. V tebou uvedeném vlákně někdo řeší problém s upgradem. Mnoho uživatelů mělo, má a bude mít problém s upgradem na další build win 10, třeba přímo s uvedenou chybou najdeš na netu už z roku 2015. Jenže obvykle problém s upgradem ani tak nesouvisí v jakém stavu je instalačka, ale v jakém stavu je upgradovaný systém. Takže dávat odkaz, kde nějaké lamičce selhal upgrade, jako důvod proč čekat 2 - 3 měsíce než se lamičky vyblbnou a teprve až se vyblbnou tak přejít na 2004, mi přijde jako docela lamičkovský důvod.
Mimoto finální build 19041 byl sestaven 6. a uvolněn v insideru 10. prosince. Existuje a testuje se tento build už skoro půl roku. Jako první finální revize byla brána revize 207 (sestavena 8. 4., uvolněna 14. 4.), posleze opravena na 208 (sestavena 16. 4., uvolněna 22. 4.) a s touto revizí se už uvolňovaly i iso v mvs (první "RTM" 2004 jsou 208, iso 264 jsou už GA). Takže 2004 se testuje už hodně dlouho.
Co se týče přechodu na 2004, tak znalý uživatel na 2004 přejde až to prostě uzná za vhodné, rozhodně nebude čekat na nějaké lamičky až se vyblbnou. Znalý uživatel prostě ví, že případný problém dokáže vyřešit. Já přešel na 2004 před 5 měsíci a s 2004 jsem spokojen a problém jsem s 2004 neměl. Každý to ale má nastavené jinak a přechází v jinou dobu, to nikomu neberu. Jestli jsi vytřepaná lamička a bojíš se každého problému, tak je mi jasné, že přejdeš až po pár měsících, až se nevytřepané lamičky - pokusná morčata, pořádně vyblbnou.
Jo a už jde používat VMware Workstation a Hyper-V:
https://blogs.vmware.com/workstation/2020/05/vmware-workstation-now-supports-hyper-v-mode.html

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality