Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Velký květnový update Windows 10 je venku

Jednu poznamku k tomu. Ikdyz pouziva Windows 10 enormni mnozstvi uzivatelu, tak ten Insider program pouziva jen zlomek z nich. Bez ohledu na to, jestli jsou nejaci uzivatele lamicky nebo ne, tak je vzdycky dobre pockat, jestli se v radove vetsim vzorku uzivatelu nejaky problem nevyskytne, Microsoft ho opravi a potom je uz docela velka sance, ze ani u me nebude problem.

Jelikoz o nove funkce Windows nestojim, tak nemam duvod prechazet "co nejdrive". Na druhou stranu neprejit vubec by znamenalo, ze mi jednou prestanou chodit aktualizace, protoze stare verze Microsoft casem utina. Starsi verze nez 1909 bude treba do konce roku povysit.

https://support.microsoft.com/cs-cz/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet

Dva az tri mesice po vydani finalniho sestaveni pro sirokou verejnost mi prijde jako ten nejvhodnejsi termin, kdy s povysenim starsi verze zacit. Nikomu nevnucuji, ze to musi planovat stejne jako ja.

Doma to velmi pravdepodobne fungovat bude, protoze nic specialniho pripojeneho k pocitaci nemam, muze se sice vyskytnout nejaky problem dany presne mym hardwarem, ale jak jiz jsem psal, proti tomu jsem pojisten imagem systemoveho disku. V praci je pravdepodobnost problemu vyssi, na pocitace jsou navesene nejake externi zarizeni, ktere musi fungovat. Zase, mam image systemu a budu to samozrejme delat postupne. Rozsahlejsi problemy necekam, nevyskytly se ani v minulosti.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality