Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Počítačový master/slave je společensky nekorektní.

Tak tak. (na Youtube je jen par brutálních a opravdu nestandardních zásahů, jeden ze statisíců. Kromě toho jen vystrihnou a ukážou to nejhorší. U hodně videí ani nevíš co se stalo před nebo potom, tak to může pak vypadat všelijak .)
Jako v predozím případě USA když ten černoch běhal a mával s 9mm po ulici kde byly rodiny s dětmi, zasáhla policie a když "snědý" občan napřáhl zbraň na policii tak ho zastřelili, pak se ukázalo ze zbraň byla jen replika , a začali demonstrance za policejní brutalitu a že zabili černého .

Vše má 2 strany, jak v tomto případě police & černošské géta, vždy jde v podstatě o problém pár jedinců ať na té nebo té druhé straně za které doplácí cela skupina nebo dokonce celá společnost, přitom problém je jinde a není to rasizmus.

PS: Je pravda, ze lidé pod alokoholem nebo drogama dokážou vydat hodně síly pri zatýkání že zpravidla ho ti policajti musí krotit dva. Na velkou díru , velkou záplatu, když se někdo vzpíra tak se pak nemůže divit že mu někdo klekne za krk ..

vynáší věci z obchodů,pěkně si přijedou autama vymlátěj výlohy a jdou nakupovat pak to pěkně zapálej

Když to člověk vidí , tak je těžké tomu vůbec uvěřit , pak si hrajou na chudáčky, opět jen záminka na to, aby mohli dělat bordel.
Těch par černochů co to myslí vážně a demonstrují právem, je v tomto případě "bohužel " jen pouha minorita.
(co mne sere nejvíc , jak je vše tak falešné a jen na oko, jak media vše zveličují a probíhají demonstrace po celém světě, přitom je to jen obyčejná fraška, a ukázka jak jsou lidé mediálně manipulováni. Kdybych tam do toho géta šel tak by me určitě někde okradli nebo pobodali, nikde by o tom nepsali, protože jsem bilej, jde ten svět ale doprdele, to Vám řeknu, lidé se už moc nudí )

Normálně bych tam poslal armádu a ta by pořádek udělala

To byl nebyl dobrý tah.
Co je ted důležité je ty nepokoje uklidnit, kdyby tam poslali armádu (což by bylo sice efektivní), tak by to bylo bráno jako vyhlášení války a poukázání na neschopnost vlady situaci i vyřešit jinak jak hrubou silou a bylo by to jen přilití oleje do ohně.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality