Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Počítačový master/slave je společensky nekorektní.

vseobecne muslimove zadny problem s vanocnimi svatky nemaji, ale verte si cemu chcete.

Houby hoax, v tech zemích bydlím, vim jaké jsou zde pomery, vse na seznamu nepisou, k tomu se vyjadroval i byvalej prezident Holand kde islamsky stat vyhrozoval atentatama, které se pak splnili a nasledovala vlna atentatu pocinaje Charlie Hebdo v 2015, nasledovne prisla vlna utoku na polici a civilisty nozi, pripravované atentaty na nejvestsi vanocni trhy ve Franci ve meste Strasbourg ktery se jim bohuzel povedl : https://www.francetvinfo.fr/faits-divers/terrorisme/fusillade-a-strasbourg/.

- Pocatek uz jde dnes ztezi najit v novinach jelikoz takovy ten medialni pocatek zacal uz v roce "2012", ale neco malo o tomto pocatku jde stale najit jako v prednich Fr novinach Figaro, nebo dokonce na stanicich jako BBC : https://www.bbc.com/news/world-europe-20302574

Strom je na Vánoce a křesťany, ale teď je v Bruselu spousta muslimů. Abychom se vyhnuli diskuzím, nahradili právě strom pár kostkami! Jsem tradičnější, dávám přednost obvyklému stromu. Belgičané.
"

- Dokonce se ted kvuli muslimum nerikaji vanoce (Noel), ale "Plaisirs d'Hiver" ve volném prekladu "Zimní svatky, radovánky" viz "Rozepře o Vánoce / wikipedia "

Ohlasy v belgickém tisku ukazovaly negativní reakce na instalaci stromu. Podle některých zpráv a bruselské radní Biancy Debaetsové bylo vztyčení politicky korektní konstrukce, jako náhrady za křesťanský symbol stromu, ústupkem muslimské komunitě v Belgii.[25] Bianca Debaetsová také poukázala na to, že se to týkalo i změny názvu každoročního „Vánočního trhu“ na „Zimní radovánky“.
"
.. ale jak rikas, verte si cemu chcete.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality