Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem ms zakázal úplnou deaktivaci win defender

pro jistotu to řeknu hned na začátku: piontou bylo sdělení, že výrobce nekonečné alfa či betaverze os, pro kterou si ani nedokáže zaplatit betatestery, je to že ví mnohem lépe než já, jaká funkce se má spouštět na mém pc.
a podle jeho názoru to nesmím vypínat.

četl jsi vůbec ten velmi krátký článek na který odkazuju?
lamauživatel nic takového nepotřebuje řešit, nic se pro něj nemění, stejně do toho nikdy nezasahoval. pořád to funguje "samo".

pokud má člověk nebo firemní uživatel své důvody, proč nepoužívat ms řešení, bude 1) čekat na update sw třetích stran. nebo 2) použije to, co má znát každý dospělý os: uživatelská práva.
a pak chci vidět tu redmontonskou betaverzi os, jak zkouší spustit zakázanou službu, dost se na to těším.

já si tu někdy připadám jak na dětském pískovišti.
chápeš vůbec, že kromě domácích uživatelů existuje 50% firemního trhu, který žije jinými zásadami, třeba uživatelskými právy, že ne každý uživatel je debil, který zná z pc jen vyhoněnou grafickou kartu?

win defender byl kdysi normální čistý antivir, při svém vzniku šel moudřejší cestou hledání aktuálního spyware. ovšem to byla doba tak před 10 lety.
i když je to účinnější cesta, v umělých av testech vždy dopadal špatně, tam vždycky vítězily hroby se znalostí 100t. virů z minulého století.
degenerovaný mrchosoft se proto od časů w10 vydal touto hloupější cestou - co nejvíc zákazů, detekce miliónů virů.
takový odpad v pc k ničemu nepotřebuju.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality