Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Tak nám zase "oprava" od MS rozbila tisk - tentokrát KB5004945 rozbila tiskárny Zebra

No ale ony Windows jsou jen zavaděč/spouštěč aplikací! Co jiného bych měl od toho očekávat?

Ano, umím pracovat s registrem, prohlížečem událostí či plánovačem úloh, pokud to potřebuju - ale to není gró práce na PC, to jen když něco potřebuji pořešit. A bez TC si opravdu nedokážu práci - a hlavně pořádek na discích - představit. Ty si třeba zase nedokážeš představit, k čemu to potřebuji… prostě potřebuji. Na krávovinky typu "knihovny" si nehraju, bohatě mi stačí adresářová struktura všeho. Audia/videa, fotografií, dokumentů, dat, skladišť (softu, her), záloh atd., jsou to celkem statisíce a statisíce souborů. Při velmi častém kopírování (zdaleka ne jen v rámci mého hlavního PC) právě naopak musí být průzkumník šílený opruz, obzvláště pokud třeba zároveň sleduji stáří souborů. Že naprostá většina lidí takovou potřebu nemá, já jo.

---
:-/ Netuším, co je "vtipného" na nastavení preferencí. Windowsy si upravím dle svých potřeb, nastavím si, co je potřeba, co nastavit/změnit chci. Ty ne? Tvoje věc.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality