Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to aspoň nazvi "msi začíná odrbávat dokumentaci" takto píšeš jak ti dementi na živě nebo v blesku.
lední brtník 20.02.2022 17:53
lední brtník
Dokumentace byla doted soucasti baleni, tudiz za me je to odrbani desky. Deska bez manualu je vcelku…
RedMaX 20.02.2022 20:34
RedMaX
Já bych spíš soudil podle toho obsahu, ne podle formy. Manuály MB ještě snad bývaly slušné (poslední… poslední
ml1 23.03.2022 17:46
ml1

Dokumentace byla doted soucasti baleni, tudiz za me je to odrbani desky. Deska bez manualu je vcelku k nicemu a minimalne to predpoklada mit po ruce dalsi elektronicke zarizeni, na kterem si uzivatel bude pri stavbe PC cist manual.
V podstate se tim desky MSI stavaji nesmyslnym nakupem pro jednotlivce.

Já bych spíš soudil podle toho obsahu, ne podle formy. Manuály MB ještě snad bývaly slušné (poslední počítač jsem stavěl v roce 15), ale u jiných věcí jsou to jen eurokecy (neházejte do popelnice, v přístorji je vysoké napětí (kde by se v počítači vzalo vysoké napětí (tj. nad 600V)), prostě takový ten základ).
Jo je je neskutečný vopruz, když si člověk přiveze domu nějaký kus hw a zjistí, že tam neni sw (kromě toho, že manuál stojí za prd) a musí ho stahovat. Tak jistě z ekologického pohledu je to úspora toho plastového kolečka (a papíru v případě manuálu), které se použije jen jednou nebo nejvejš několikrát (a jsou lidi, co to nepoužijou vůbec), ale aspoň by na to mohl při prodeji upozornit (pozor, balení neobsahuje cd s ovladači ani manuál, stáhněte si je zde:...).
Manál je potřeba mít v papírové podobě, ale to řeší tiskárna, neni potřeba tisknout všechno, stačí to, co je při sestavování potřeba (to znamená hlavně konektory).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru